Admin Admin
| Konu: Babylon Pro v7.0.0.13 + 34 Sözlük Cuma Ekim 26, 2007 7:45 pm | |
| TANITIM / INTRODUCTIONTürkçe:Babylon Pro versiyon 7.0.0.13 34 SözlükBabylon, benden İngilizce-Türkçe, İngilizce-Almanca, İngilizce-Fransızca ve diğer dillerde sözlük programı isteyenler, size sesleniyorum. Alın size taş gibi bir sözlük programı. İstediğiniz herhangi bir dilde. İngilizce, Almanca, Fransızca daha bir çok dilden Türkçe'ye çeviri yapabilirsiniz. Programı bilgisayarınıza çekip kurun daha sonra aşağıda linki verilen web sayfasına gidin ve insanların sizin kullanmanız için yaptığı sözlükleri çekip başlayın bilmediğiniz sözcükleri Türkçe'ye çevirmeye. Tekrar ediyorum programı çektikten sonra istediğiniz sözlükleri download etmeniz gerekiyor. English:Babylon Pro v7.0.0.13 and 34 DictionariesBabylon-Pro is an easy and intuitive software for reading and writing. Just click on any term to immediately receive translations, information and conversions, from Babylon's 13 comprehensive language dictionaries, 1,600 diverse glossaries in 70 languages and conversion tools. While Babylon’s set of innovative and easy to use writing tools, make writing in English as easy as 1-2-3. Dosya Türü / File Extension: RAR Dosya Boyutu / File Size: 40411 KB Dosya Şifresi / File Pass: YOK / NONEİNDİR / DOWNLOADhttp://rapidshare.com/files/62815929/Babyl....Dictionary.rar | |
|